Cijfers zeggen niet altijd alles, daarom vraag ik mijn klanten altijd om een eerlijke en oprechte review te schrijven. Gaat altijd alles perfect tijdens mijn werkzaamheden? Nee hoor, maar hier streef ik natuurlijk wel naar. Lees hieronder een aantal reviews van mijn werk binnen Freestyler Josh, Entertainmens en mijn werk als sportleraar.

“Vanuit Fit Academie Bokkeduinen hebben we Joshua gevraagd om een voetbalclinic te begeleiden én een freestyle demonstratie te geven voor een klant van ons. Wij zijn zeer blij dat we Joshua hebben gevraagd, want hij weet de deelnemers van het event op een hele leuke manier te enthousiasmeren. Daarnaast is zijn freestyle act echt gekkenwerk! Hoe hij de bal hoog houdt is echt verbluffend. Het lijkt wel alsof Joshua de bal aan een touwtje heeft. Je kunt je niet voorstellen dat hij echt zo goed is, en toch is hij echt zo goed. Gegarandeerd succes!”
– Nico de Jong / Stichting Citymarketing regio Amersfoort

“Joshua heeft een enorme uitstraling en weet de juiste golflengte te vinden om basisschoolleerlingen te motiveren en te boeien.”
– Herman Langhorst / PCBO Meppel

“Joshua heeft bij vv Nunspeet op 13 mei 2015 een prachtige demonstratie gegeven.
Het contact met Joshua was makkelijk te leggen, geen ingewikkelde contracten en afspraak is afspraak.”
– Henk Stoel / V.V. Nunspeet

“Joshua is een open en eerlijk persoon, die zijn werk altijd zorgvuldig uitvoert. Joshua is een bijzondere, opvallende persoonlijkheid die net dat beetje extra kan geven wat zorgt dat mensen zijn bijdrage niet vergeten.”
– Pieter Bos / SMACK it Creations

“Joshua is enthousiast voor het vak, laat zich goed informeren en regelt alle randzaken. Zijn sociale netwerk is groot waardoor hij veel dingen voor elkaar krijgt.”
– Denise Homminga / Buurtsportcoach Gemeente Zwartewaterland

“Joshua heeft vandaag op mijn zoon zijn verjaardagsfeestje een voetbalclinic gegeven. een super ervaring voor de kinderen. Joshua is erg spontaan en gaat erg goed om met de kinderen waardoor ze zeer geïnteresseerd bleven. zeker een aanrader!
Josh nogmaals bedankt voor deze ervaring!”
– Arjan Vos / Particulier

“Afgelopen kerstvakantie organiseerden we vanuit het jongerenwerk van De Stuw een groot gemeente breed Indoor Panntoernooi. Joshua hadden we uitgenodigd om de finale te voorzien van wat spektakel. Dit is zeker gelukt. Erg toffe show en nam daarna ook rustig de tijd om met de jongeren te praten en trucjes te leren. Zeker voor herhaling vatbaar!”
– Ruben Drost / Jongerenwerker bij De Stuw in Hardenberg

Joshua-Agteres-Reviews-feedback-en-referenties

Meer referenties lezen?

Bekijk wat klanten zeggen over mijn bedrijf Entertainmens. Lees het op Entertainmens Reviews. Benieuwd naar wat klanten zeggen over mijn bedrijf Freestyler Josh? Lees het op onze Facebook recensie pagina.

Heeft u feedback of wilt u een review invullen m.b.t. mijn diensten binnen Freestyler Josh of Entertainmens? Dit wordt erg gewaardeerd. U kunt een review invullen op onderstaande links.

Freestyler Josh – https://g.page/freestylerjosh/review
Entertainmens – https://g.page/entertainmens/review

Zelf een persoonlijke reactie geven betreft mijn werkzaamheden mag uiteraard ook. Voel je vrij om een reactie hieronder achter te laten.