In samenwerking met Sports Talent Academy brengen wij de persoonlijkheid van een voetballer in kaart. Hierdoor is de speler zelf, of als trainer/coach, in staat op een positieve en opbouwende wijze ontwikkeling te benaderen. De speler begrijpt zichzelf beter en de trainer/coach begrijpt de speler beter. Er is meer begrip voor waar het vertoonde gedrag vandaan komt. Daardoor is zowel de speler als de trainer/coach in staat de ander of zichzelf beter te motiveren en verbeterd de communicatie tussen beiden. Naast dat dit goed is voor de relatie tussen beiden, kunnen speler en trainer ook gericht te werk met één en dezelfde visie.

Spelersprofielen

Aan de hand van een leuke vragenlijst omtrent jouw karakter en persoonlijkheid wordt een persoonlijk profiel opgemaakt waarin jij jezelf zeker zult herkennen!

Type 1
Bij spelersprofiel type één word het volgende in kaart gebracht:
Wedstrijdmotivatie, spelinzicht, speelstijl en wedstijdoriëntatie.

Type 2
Bij spelersprofiel type twee word het volgende in kaart gebracht:
Wedstrijdmotivatie, spelinzicht, speelstijl, wedstijdoriëntatie en motoriek.

Type 3
Dit product is voor de professional. Er wordt naar meerdere facetten gekeken, zodat er een helder en overzichtelijk beeld ontstaat van hoe een speler in elkaar zit. Kortom een volledig voetbal sportprofiel.

Interesse in een spelersprofiel? 

Wil jij een spelersprofiel laten opmaken van jouw kind? Wil je spelersprofielen laten opmaken van jouw team of teamleden? Of zie je wellicht een samenwerking in het verschiet? Neem contact met mij op!

LET OP! 
Na het invullen van het bericht wordt er contact met je opgenomen.
Aan de hand van dit contact krijg je een link toegestuurd en volgt de rest vanzelf!