Als trainer wil je dat je deelnemers alles uit je trainingen halen, dat ze zich de stof helemaal eigen maken en ermee aan de slag gaan. Want dan haal je zelf de meeste voldoening eruit en krijg je meer tevredenheid, dit zowel bij de groep als bij ouders en omstaanders.

Trainen is een ingewikkeld vak. Of je nu een startende of ervaren trainer bent, je zult de volgende vragen en uitdagingen wel herkennen.
– Je mist structuur.
– Je bent veel tijd kwijt aan het ontwerpen van trainingen.
– Je vindt het soms lastig om goed contact te maken met deelnemers.
– Je twijfelt aan het effect van je trainingen.

Tijdens ‘Train de trainer‘ wordt er in deze cursus veel nadruk gelegd op de pedagogische begeleiding van de trainer richting elk uniek individu. Hoe begeleid je kinderen binnen elke leeftijdscategorie? Hoe ga je om met storend gedrag van zowel spelers als ouders? Hoe stimuleer je kinderen? Hoe blijf je ze uitdagen? Op deze wijze gaan we stap voor stap, zowel theoretisch als praktijk, door de oefenstof heen en leert de trainer op eenvoudige wijze de voetbaltechniek eigen te maken. Deze opleiding is een houvast voor een voetbalclub, voetbalschool of voetbalacademy.

Mogelijkheden

– 4 momenten van 3 uur aan theorie en praktijk
– 1 moment van 4 uur aan theorie en praktijk

Kosten

4 momenten, € 2000,-
1 moment, € 550,-

Wat krijgt men hiervoor..

– Leerboek voor iedere cursist
– Presentatie theorie
– Presentatie en demonstratie praktijk
– Praktijkgedeelte eigen vaardigheid
– Cursus i.s.m. 4-Skills Soccer Academy
– Boek techniektrainingen voor pupillen voor compleet seizoen in opbouw
– Certificaat voor het volgen van train de trainer-cursus

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een train de trainer-cursus of wilt u privé begeleid worden als voetbaltrainer? Neem contact met mij op!