In 2010 ben ik mijn bedrijf in voetbalentertainment begonnen, genaamd; Freestyler Josh. Zo heb ik opdrachten mogen volbrengen in meer dan 15 landen en deel mogen zijn van fantastische projecten.
Hierover kunt u meer lezen in de pagina; mijn bagage.

Bent u op zoek naar een invulling voor uw programma? Of wilt u mij inzetten tijdens een opening of afsluiting van uw evenement? Bij Freestyler Josh kunt u verschillende kanten op. Freestyle voetballer inuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:
Freestyle voetbalshow
Panna voetbalshow
Freestyle voetbalclinic
Freestyle speech / Presentatie
Panna voetbalclinic
Games & Educatie
Merk Activatie
Beurs Activatie
Hospitality Entertainment

Freestyle voetbalshow

Met een Freestyle voetbalshow maak je de juiste keuze om je doelgroep een onvergetelijk moment te geven. Een Freestyle voetbalshow zal zeker de aandacht trekken. Bij Freestyler Josh ben je aan het juiste adres om de beste freestyle voetballers in te schakelen voor voetbalentertainment.

Duur: 10 min.
Kosten: Op aanvraag

Freestyle voetbalclinic

Naast het boeken van een freestyle voetbalshow kun je ook kiezen voor een freestyle voetbalclinic.
De freestyle voetbalclinics zijn gericht op zowel het veldvoetbal als het straat voetbal. Bij Freestyler Josh passen we ons aan onze doelgroep aan en proberen we doormiddel van interactie een onvergetelijke clinic te verzorgen.

Groepsles
Je ziet het letterlijk en figuurlijk voorbij schieten; ‘Freestyle voetbal’. Het wordt tegenwoordig steeds bekender: De vetste trucs uitvoeren met een voetbal. In de groepsles van Freestyler Josh neemt ik je mee in de wereld van freestyle voetbal. Of je nou geen één truc kunt of al wel een aantal, deze clinic is voor iedereen een uitdaging. De groepsles is het meest geschikt voor de leeftijd 6 – 20 jaar.

Privéles
Tijdens de privéles freestyle voetbal krijgt de deelnemer trucs bijgeleerd op zijn/haar niveau. Een geweldige clinic waarbij ik pedagogisch verantwoord te werk zal gaan met jou als deelnemer. Het enthousiasme en zelfvertrouwen zal gedurende de privéles enorm groeien naarmate trucs gelukken.

Duur: 60 min.
Kosten: Op aanvraag

Freestyle speech

Een inspirerende speech of presentatie ligt binnen handbereik. Een interactieve presentatie over talenten, een aanvulling op een thema of mystery guest. Door middel van expressie, interactie en creativiteit ben ik graag deel van een programma waarin ik deelnemers mag motiveren om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Kosten: Op aanvraag

Interesse?
Wilt u mij inhuren voor een show, clinic of speech? Neem contact met mij op!